Wie ben ik?

Ik ben Gaby en ik heb twee grote liefdes: mijn gezin en dansen! Aan beide liefdes besteed ik graag mijn aandacht en sinds een paar jaar weet ik beiden ook nog te combineren!

Al zo lang ik me kan herinneren is dansen mijn lust en mijn leven. Als kind zat ik op Jazzballet, als tiener danste ik stijldans wedstrijden en volgde ik allerlei andere workshops; van Afrikaans dansen tot buikdansen. Het Latin dansen zat mij echter altijd het meest in het bloed!

Eigenlijk wilde ik vroeger altijd al lesgeven in dansen, maar ik durfde het nooit…. Mijn ‘bescheiden ik’ won het altijd van mijn ‘ik die stiekem het podium wel wilde pakken’!

Een paar jaar geleden kwam Zumba in mijn leven. In eerste instantie gek genoeg niet mijn ding… Ik was altijd erg perfectionistisch en het ‘het hoeft niet perfect’ van Zumba vond ik een drempeltje. Maar al snel merkte ik, dat juist het plezier in dansen enorm naar boven kwam. Wat een vrijheid en wat een boost voor je zelfvertrouwen! Daarnaast kwamen mijn oude Latin Vibes weer helemaal naar voren! Toen bleek dat ik instructrice kon worden, heb ik niet lang na hoeven denken. Al snel had ik de Basic 1 en 2, Zumba Gold en Zumba Kids en Kids Jr. gedaan.¬†¬†Door mijn groepen word ik de Zumba instructrice met de aanstekelijkste, biggest smile, genoemd. Voor mij een groot compliment! De enorme lol die ik heb in het lesgeven, straalt af op wie mijn lessen volgen. Jou in beweging brengen is wat ik het allerliefste doe.

Enne… Mijn dochters doen ook vaak lekker mee, zo heerlijk om op die manier mijn liefdes voor mijn kinderen en voor het dansen samen te zien gaan!