Over mij

Ik ben Gaby: Blij ei, enthousiasteling, rasoptimist en verbinder.

Wat dat betekent voor mij als Zumba docente? Met een aanstekelijke lach sta ik voor mijn groepen. Regelmatig wijst iemand mij op mijn ‘big smile’ en wordt daar hartelijk om gelachen. Bij mij in de groepen kun je volledig jezelf zijn. We hebben samen lol, bewegen vrij en krijgen zelfvertrouwen. Vriendschappen worden geboren en perfectionisme is niet (meer) aan de orde. (Als je bij mij al eens een les hebt gevolgd, dan weet je dat ik ook foutjes maak en dat dat volkomen oké is.) Dansen is voor iedereen en samen is dat zoveel leuker.

Als klein kindje was dansen al mijn lust en mijn leven. Ik zat als ukkie op jazzballet en als tiener danste ik stijldans wedstrijden en volgde ik allerlei andere workshops; van Afrikaans dansen tot buikdansen. Het Latin dansen zat mij echter altijd het meest in het bloed!

Eigenlijk wilde ik vroeger altijd al lesgeven in dansen, maar ik durfde het nooit…. Mijn ‘bescheiden ik’ won het altijd van mijn ‘de podiumtijger in mij’! Dat dat zo kon veranderen, had ik vroeger nooit gedacht.

Toen ik een paar jaar geleden een burn-out kreeg, vroeg ik mij af wat ikzelf nou het allerleukste vond, waar ik blij van werd. Lang wist ik het niet (meer). En toen kwam Zumba opeens in mijn leven. In eerste instantie gek genoeg niet helemaal mijn ding… Ik was altijd erg perfectionistisch en het ‘het hoeft niet

Denk jij nu: “Dit wil ik!”
Neem dan contact met mij op!

perfect’ van Zumba vond ik een drempeltje. Maar al snel merkte ik dat juist het plezier in dansen enorm naar boven kwam. Wat een vrijheid en wat een boost voor je zelfvertrouwen! Daarnaast kwamen mijn oude Latin Vibes weer helemaal naar voren! Toen bleek dat ik instructrice kon worden, hoefde ik niet lang na te denken. Dit was het! Dít maakte mij blij en ik voelde dat ik langzaamaan mijzelf terug kon vinden. Zumba is mijn uitlaatklep en mijn rustpunt tegelijk. Al snel had ik de Basic 1 en 2, Zumba Gold en Zumba Kids en Kids Jr. (en inmiddels ook Rythms 3) gedaan. De enorme lol die ik heb in het lesgeven, straalt af op wie mijn lessen volgen. Jou in beweging brengen is wat ik het allerliefste doe.

MAAR WIE BEN IK (NAAST DAT IK ZUMBA DOCENTE BEN) NOG MEER DAN?
Ik ben getrouwd en moeder en bonusmoeder van 3 dochters en een zoon. Ik geniet enorm van de ‘normale’ dingen binnen ons gezin, zoals samen eten, koken, knutselen, in het bos wandelen, enz. Een echte moederkloek ben ik eigenlijk… En hoewel ik aan de ene kant hou van de structuurtjes binnen ons gezinsleven, hou ik er aan de andere kant ook van om in het dagelijkse leven ‘out of the box’ te denken en handelen; spontaan iets te bedenken en dat ook daadwerkelijk te doen!

Verder hou ik van er lekker op uitgaan. Een weekendje weg naar zee in de lente of zomer…. Dan ben ik een gelukkig mens!

Door “Gaby Danst” ben ik dus al een aantal jaren ondernemer. Ik hou ervan! Langzaamaan ontstond het idee om ook de coach in mij te gaan combineren met het ondernemer zijn. Sinds dit jaar heb ik daarom ook “Gaby Coacht” opgericht.

Hierdoor heb ik mijn beide passies om kunnen bouwen naar mijn werk. Ik kan niet wachten om ook jou in één van mijn bedrijven tegen te komen!