Dans, droom, doe

Je schenkt nog een bak koffie in en staart uit het raam. Zonder iets te zien, kijk je. Je bent moe. Doodmoe. Je weet niet meer waar je de energie vandaan moet halen. Je snakt naar een leuk vooruitzicht. Maar tegelijkertijd heb je nergens zin in. En bovendien zou je ook niet weten waar je het van zou moeten betalen om iets leuks te doen. Wanneer heb je überhaupt voor het laatst iets leuks gedaan? Je kunt het je niet eens herinneren. Er is al jaren geen geld voor. Ook nu pieker je je weer suf hoe je deze maand rond moet komen. Je hebt net tweedehands voetbalschoenen gekocht voor je zoontje, want die anderen waren echt te klein.

Is dit het nu? Is dit waarvoor je op de wereld bent gezet? Om iedere maand de eindjes aan elkaar te knopen? Om alleen maar met de kinderen en je huishouden bezig te zijn? Tuurlijk, je houdt van ze, maar je had je er toch iets anders bij voorgesteld toen je moeder werd. Op dit moment ben je alleen met anderen bezig; je kinderen, de buurvrouw, je man…

Je hebt jezelf zo lang op de tweede plek gezet. Lang dacht je dat dit niet erg was. Dat je, ondanks je (geld)zorgen, gelukkig genoeg was. Maar langzaamaan knaagt er iets. Wie ben jij nou naast mama van, vrouw van…? Waar word jij blij van? Je weet het niet (meer).

Hoe zou het voor je zijn als:

• Je weer lekker kan lachen en plezier hebben met andere vrouwen?

• Je jezelf in ieder geval op 1 ochtend in de week op de eerste plaats kan zetten?

• Je een uurtje kan bewegen, zoals jij dat prettig vindt (zelfs als je niet van sporten houdt)?

• Je kunt ontdekken waar je blij van wordt?

• Je weer mag en kan dromen?

• Je daarna ook stappen gaat zetten om je dromen te bereiken?

• Je weer meer energie door je lijf voelt stromen?

Dit is jouw kans! Doe mee met ‘Dans, Droom, Doe’! Want als jij niet voor jezelf zorgt, doet niemand het. En zeg eens eerlijk… als jij omvalt, loopt toch alles in de soep?

Wat is Dans, Droom, Doe?

Een project in Voorstad waarin we gaan dansen (Zumba, dat kan iedereen) en jouw dromen en wensen waar gaan maken door te doen/ in actie te komen.

Voor wie?

Voor 15 moeders in Voorstad die het financieel zwaar hebben en die behoefte hebben aan beweging, lol, onbezorgde me-time en een steuntje in de rug.

Wanneer?

Iedere woensdagochtend een heel jaar lang (met uitzondering van de vakanties). We starten met een uur Zumba en daarna een uur waarin we gezamenlijk onze zorgen kunnen delen maar vooral onze dromen waar gaan maken (uiteraard onder het genot van een bakkie).

Waarom?

Omdat je dat verdient! En omdat je weet dat je het nodig hebt.

Wat kost het?

Jouw tijd en positieve energie.


Denk je nu: ‘Dit gaat over mij? Dit is precies wat ik nodig heb?’ Zoek dan contact met me via het contactformulier.

Oh ja… Als je niet in Voorstad woont, of als je het financieel minder zwaar hebt, maar je verder helemaal herkent hierin, neem dan ook contact met mij op.

Want bij voldoende deelname zal ik ook een andere groep starten.