Zumbales voor volwassenen

Iedere maandagavond en woensdagavond maken we er weer een feestje van! Bij ICB Wereldwijzer (Colmschate/ Deventer) klinken de beats en het gelach uit de zaal. Er zijn geen spiegels, want het is niet belangrijk of we het goed doen. We hebben lol en dansen de benen bijna uit ons lijf. Zumba is voor iedereen, dus ook voor jou! Kom gezellig een keer meedoen op de maandag om 20:00 uur of de woensdag om 20:15 uur. En denk je…. “Je zegt wel dat het niet moeilijk is, maar ik kan het toch niet bijhouden!” Gun jezelf dan een keer of vier om te kijken of het iets voor je is. De tweede keer herken je namelijk al iets en na vier keer durf je vast los te gaan.

Tijdens de lessen komen er verschillende stijlen aan bod, zoals bijvoorbeeld merengue en reggaeton. Iedere les worden dansjes herhaald en één keer in de paar weken worden er 1 a 2 nummers vervangen door andere lekkere summervibes. Zo trainen we naast ons lijf en onze lachspieren ook onze hersenen.

Een proefles is gratis en een kennismakingspakket van vier lessen behoort tot de mogelijkheden. Daarna koop je een lespakket van 10 weken voor € 60,- (1 keer per week les) of € 90,- (2 keer per week les).

N.B. In Harfsen en Apeldoorn geef ik ook les. Kijk in het rooster voor meer info.