Zumba Kids

Houdt jouw kind van dansen? Dol op vrolijke muziek en lekker lol maken? Zumba is dé manier om je kind spelenderwijs te laten bewegen. Zumba is niet moeilijk om te leren, dus iedereen kan meedoen.

Momenteel geef ik helaas even geen reguliere lessen Zumba Kids of Kids Jr. Wel ben ik in te huren voor kinderfeestjes en workshops op bijvoorbeeld scholen. Mail naar info@gabydanst.nl of bel 06 28604847 voor meer informatie.

Mijn Zumba kids lessen zijn altijd een feestje met levendige, kindvriendelijke muziek. De dansen en muziek komen uit de hele wereld. Zo gaan we swingend de wereld rond!

Zumba is niet alleen goed voor de conditie van je kind, maar ook voor de focus en het zelfvertrouwen. De perfecte pasjes zijn niet belangrijk, lol maken wel.

Zumba Kids:

• Brengt kids in beweging
• Helpt ze meer zelfvertrouwen te krijgen
• Verbetert de motoriek
• Zorgt ervoor dat ze beter kunnen focussen
• Brengt ze uit hun hoofd en in hun lijf
• Laat ze zien dat ze ook lol kunt hebben zonder schermpje

Tijdens mijn Zumba lessen mag je kind zichzelf zijn!

Zumba Kids Jr lessen, voor kids van groep 1 t/m 3, richten zich op lekker bewegen op vrolijke muziek. Daarnaast leer ik ze uit welk land de muziek en de bewegingen komen.

Bij de Zumba Kids lessen, voor kids van groep 4 t/m 8, zal ik veelal muziek gebruiken die ze kennen. Hoe leuk is het om dansmoves te leren op muziek van Jennifer Lopez, Meghan Trainor en Daddy Yankee. De choreo’s zijn niet moeilijk om aan te leren en het hebben van plezier blijft ook hier altijd voorop staan.