Wat zou je toch graag weer eens een dansje wagen.... Maar het lukt je al een tijdje niet. Je energie is weg. Je bent zo moe. Misschien heb je die klachten door (long) covid gekregen. Of door een burnout. Of je hebt een blessure opgelopen, waardoor je niet meer zo vol kunt gaan als eerder.

Je probeert wel weer je energie op te bouwen, maar dat gaat nog lang niet altijd zoals je wilt. Je energie verdelen, blijft een dingetje daarin.

Wat nou als er een plek is waar je:
- wél kunt dansen alsof er niemand naar je kijkt, maar dan op je eigen tempo?
- de energie weer door je lijf voelt stromen?
- geniet met volle teugen, maar je ook naar je lijf kunt blijven luisteren?
- naast je lijf ook je lachspieren kunt trainen?
- samen met andere dames lekker los kunt gaan? Op je eigen tempo uiteraard zonder aan jezelf voorbij te lopen?
- je zo blij als een kind gaat voelen?
- langzaam weer vertrouwen in je lijf gaat krijgen?
- weer helemaal op kunt laden?

Die plek is er! Op maandag (én nu ook op woensdag) geef ik Zumba Gold les om 19 uur in Colmschate. Zumba Gold is net zo leuk als de 'gewone' Zumba, maar dan op een rustiger tempo, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan meedansen. We springen niet, draaien minder dan in een 'gewone' Zumba les en de les duurt geen vol uur. Ik pas mijn dansen aan aan jullie energie level en zal daarbij al mijn voelsprieten aanzetten om de les voor iedereen haalbaar te maken.

Ik beloof je: Door deze lessen ga je weer energie opbouwen én vertrouwen in je lijf krijgen. En ik beloof je dat we ook van deze les een feestje maken, want Zumba zonder lol bestaat niet!

Er zijn geen spiegels, want het is niet belangrijk of we het goed doen. We hebben lol én worden weer fit en energiek.

Zumba is voor iedereen, dus ook voor jou! De Zumba Gold les in Deventer/ Colmschate is niet speciaal voor ouderen (dat is vaak wel het geval bij Zumba Gold en geldt wel voor de les in Apeldoorn op vrijdagochtend) maar juist voor jou als je eerst weer die energie op wil en moet bouwen. En als je dat het allerliefste doet door te dansen. Want als je danst, gebeurt er meer dan alleen maar bewegen. Je wordt er (weer) blij van en je krijgt (meer) zelfvertrouwen. En als je je weer fit genoeg voelt, kun je na een tijdje ook doorstromen naar de 'gewone' Zumba les.

Meld je hier aan voor een proefles