Je houdt van dansen en wilt graag actief en fit blijven. Maar je lijf kan de energie van de meeste dansstijlen niet altijd aan. En dus weet je niet waar je naar moet zoeken.

Doe je af en toe eens een dansje via YouTube en verder blijf je thuis. Of maak je een wandelingetje of fietstochtje, maar eigenlijk is en blijft dansen het leukste om te doen.

Wat nou als er een plek is waar je

  • wél kunt dansen alsof er niemand naar je kijkt, maar dan op je eigen tempo?
  • de energie weer door je lijf kunt voelen stromen?
  • geniet met volle teugen, maar je ook naar je lijf kunt blijven luisteren?
  • naast je lijf ook je lachspieren kunt trainen?
  • samen met andere dames lekker los kunt gaan?
  • je zo blij als een kind gaat voelen?
  • weer helemaal op kunt laden?

 

Die plek is er! Zumba Gold is net zo leuk als de ‘gewone’ Zumba, maar dan op een rustiger tempo, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan meedansen. We luisteren goed naar ons lijf en daar pas ik de dansen zoveel mogelijk op aan.

Maar ook hier maken we er iedere week weer een feestje van! De beats en het gelach klinken uit de zaal. Er zijn geen spiegels, want het is niet belangrijk of we het goed doen. We hebben lol én worden weer fit en energiek.

Zumba is voor iedereen, dus ook voor jou! Ook als je denkt: ‘Je zegt wel dat het niet moeilijk is, maar ik kan het toch niet bijhouden!’ Bedenk je dan ook dat iedereen die gedachte de eerste lessen had, ook ik! Na een paar lessen begin je de pasjes te herkennen én zie je dat zelfs ik de mist in kan gaan. En dat is helemaal oké. Want het samen lol hebben en je hoofd leegmaken, dat staat voorop.

Je kunt je hier aanmelden voor een gratis proefles. Zie ik je snel?

N.B. Momenteel geef ik alleen Zumba Gold in Apeldoorn. Maar bij voldoende deelname, start ik ook een groep in Deventer.