Zumba Kids

Houdt jouw kind van dansen? Dol op vrolijke muziek en lekker lol maken? Zumba is dé manier om je kind spelenderwijs te laten bewegen. Zumba is niet moeilijk om te leren, dus iedereen kan meedoen.

Mijn Zumba kids lessen zijn altijd een feestje met levendige, kindvriendelijke muziek. De dansen en muziek komen uit de hele wereld. Zo gaan we swingend de wereld rond!

Zumba is niet alleen goed voor de conditie van je kind, maar ook voor de focus en het zelfvertrouwen. De perfecte pasjes zijn niet belangrijk, lol maken wel.

Zumba Kids:

• Brengt kids in beweging
• Helpt ze meer zelfvertrouwen te krijgen
• Verbetert de motoriek
• Zorgt ervoor dat ze beter kunnen focussen
• Brengt ze uit hun hoofd en in hun lijf
• Laat ze zien dat ze ook lol kunt hebben zonder schermpje

Tijdens mijn Zumba lessen mag je kind zichzelf zijn!

Zumba Kids Jr lessen, voor kids van groep 1 t/m 3, richten zich op lekker bewegen op vrolijke muziek. Daarnaast leer ik ze uit welk land de muziek en de bewegingen komen.

Bij de Zumba Kids lessen, voor kids van groep 4 t/m 8, zal ik veelal muziek gebruiken die ze kennen. Hoe leuk is het om dansmoves te leren op muziek van Jennifer Lopez, Meghan Trainor en Daddy Yankee. De choreo’s zijn niet moeilijk om aan te leren en het hebben van plezier blijft ook hier altijd voorop staan.

De Zumba Kids Jr en Zumba Kids lessen worden gegeven op maandag bij ICB Wereldwijzer in Colmschate/ Deventer. Je kind hoeft hier niet op school te zitten om mee te doen. De Kids Jr lessen zijn om 14:00 uur en de Kids lessen om 15:00 uur.

Zumba Kids lessen kosten € 3,50 per les en worden aangeboden in blokken van schoolvakantie tot schoolvakantie. Een proefles is natuurlijk gratis.